Om os

TN Værktøjsslibning har været producent af special/-værktøj siden 1987, og er blandt de førende i branchen. TN Værktøjsslibning har til huse i et 2000 m² stort moderne industribyggeri, placeret centralt på Sjælland.

Igennem årene har TN Værktøjsslibning fået opbygget et dynamisk team af højt kvalificerede og engagerede medarbejdere, der alle har stor kompetence inden for hvert deres område.

Derudover bliver den CNC styrede maskinpark konstant udvidet og opdateret. Dette gør TN Værktøjsslibning blandt de førende inden for skæreteknisk udvikling og teknologi. Og betyder samtidig at TN Værktøjsslibning kan levere den højeste kvalitet i moderne omgivelser.

TN Værktøjsslibning, har grundet en dynamisk organisation, kunnet tilpasse sig opgaverne og give resultat i bedste og optimale løsninger, samt en hurtig produktion og levering.

TN værktøjsslibning er ISO 9001 & ISO 14001 certificeret, og eksporterer omkring 60 procent af produktionen til hele verden. 

Idé grundlag

TN værktøjsslibnings idé er at fremstille og genopslibe skærende værktøj til metalindustrien. Vi tilbyder kun den højeste kvalitet og benytter udelukkende den bedste kvalitet i hårdmetal.

Målsætning

 • TN værktøjsslibning er en pålidelig leverandør af HM værktøj af den bedste kvalitet.
 • Hurtig og præcis levering af værktøj.
 • Skræddersyet ordrestyrings-system med total historik, gør det nemt og hurtigt at bestille og genbestille værktøj og at spore det enkelte værktøj. 
 • Opdateret og altid på forkant både inden for værktøjsdesign, belægning, moderne teknologi og maskiner.
 • TN værktøjsslibning er en dynamisk arbejdsplads med godt arbejdsmiljø/-klima.

Alt under et tag

Hos TN værktøjsslibning sker hele produktionen under eget tag. 
Dette forhindrer ekstra leveringstid, værktøj i at forsvinde eller blive ombyttet. 
Og vi kan spore ethvert værktøj igennem hele produktionsprocessen.

Vi tilbyder desuden belægning i eget belægningscenter og belægger inden for 1-2 arbejdsdage
Vi er også i stand til at efterbehandle værktøj, både før og efter belægningen for at give en bedre spånafgang og glat overflade, for længere levetid af værktøjet.

Belægningsteknologien udvikles hurtigt, værktøjets levetid er derfor meget afhængig af den korrekte belægning.
Lad os være behjælpelige med råd og vejledning herom, vi har erfaringen

Politik

 • Fremstå som en attraktiv og troværdig samarbejdspartner, der opfylder ind­gåede aftaler med kunderne via tilbud eller ordrer.
 • Vore produkter altid fremstår og opfattes som værende af høj standard der indfrier kundernes forventninger.
 • Vore processer gennemføres med respekt for miljø og energianvendelse via tæt samarbejde mellem ledel­se, medarbejdere og andre der arbejder på vore vegne, og baseret på ledelsessy­stemets retningslinjer.
 • Hvor det er teknisk og økonomisk muligt, indkøbes maskiner, udstyr og infrastruktur hvor minimale miljøpåvirkninger og energiforbrug tilgodeses.
 • Opstille og evaluere mål og handlingsplaner der udfordre vore processer og adfærd med henblik på, at minimere miljøpåvirkninger (råvare, ressourcer og energi) og forebygge forurening hvor det er teknisk og økonomisk muligt.
 • Projekter med < 5 års tilbagebetalingstid prioriteres og gennemføres.
 • Vi som minimum overholder gældende lovgivning der udstikker retningslinjerne for vores virksomheds aktiviteter.
 • Ledelsessystemets effektivitet udfordres via ledelsens evalueringer med henblik på, at skabe løbende og effektive forbedringer.
 • Sikre effektiv brug og genbrug af energi, naturressourcer og materialer i hele virksomheden.
 • Vi vil yde en aktiv indsats for løbende at bruge mindre energi og derved bidrage til at nedsætte forbruget af knappe ressourcer og reducere emissionen af drivhusgasser (CO2) i forhold til aktivitetsniveauet.
 • Medarbejdere bevidstgøres om at spare på energi og ressourcer.
 • Politikkernes egnethed og certifikaternes scope.of supply løbende revurderes.
 • Politikkerne holdes opdateret her på hjemmeside.

ISO certificeret 

Som et led i forbedringer, er TN værktøjsslibning henholdsvis blevet ISO9001 % ISO14001 certificeret.
Certificeringerne og audit heraf, sker løbende og i takt med de krav som bliver imødeset af kunder.

I maj 2011, blev TN ISO9001 certificeret hos Bureau Veritas. Dette var en større gennemgang af hele virksomheden som skulle ind i nye rutiner og registreringer. Men det har samtidig hjulpet til en mere ensartig process og sporbarhed igennem hele TN værktøjsslibning. I april 2013, blev TN ISO14001 certificeret hos Bureau Veritas, det var et led i vores miljøpolitik.

 

14001 2015   9001 2015

Handelsbetingelser